جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترامپ: نظامیان ما تا کریسمس افغانستان را ترک می‌کنند | طالبان: استقبال می‌کنیم

  • کد خبر: ۴۶۰۹۶
  • ۱۷ مهر ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۱
ترامپ: نظامیان ما تا کریسمس افغانستان را ترک می‌کنند | طالبان: استقبال می‌کنیم
ترامپ در توئیتی گفته است که نظامیان ما تا کریسمس افغانستان را ترک می‌کنند، در همین حال طالبان نیز تاکید کردند که ما از این پیشنهاد استقبال می‌کنیم.
به گزارش شهرآرانیوز - پس از آنکه مشاور امنیت ملی آمریکا اعلام کرد تا اوایل سال آینده میلادی شمار نیرو‌های این کشور در افغانستان به ۲۵۰۰ نفر کاهش می‌یابد، ترامپ گفت که همه نظامیان آمریکایی باید تا کریسمس افغانستان را ترک کنند.
 
چند ساعت پس از اظهارات «رابرت ابرایان» مشاور امنیت ملی آمریکا مبنی بر اینکه شمار نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان تا اوایل سال ۲۰۲۱ میلادی به ۲۵۰۰ نفر کاهش می‌یابد، دونالد ترامپ در توئیتی تصریح کرد که همه نیرو‌های این کشور باید تا کریسمس افغانستان را ترک کنند.
 
ترامپ و دیگر مقامات آمریکایی پیش از این اعلام کرده بودند که شمار نظامیان آمریکایی مستقر در افغانستان تا انتخابات ماه نوامبر به ۴ تا ۵ هزار نفر کاهش خواهد یافت و کاهش بیشتر از این سطح به شرایط افغانستان وابسته است.
 
رئیس جمهور آمریکا در توئیتی تصریح کرد: «ما باید شمار کمی از مردان و زنان شجاع باقیمانده خود را که افغانستان خدمت می‌کنند را تا کریسمس به خانه بازگردانیم.»

طالبان: از اعلام خروج کامل نظامیان آمریکایی استقبال می‌کنیم

درهمین حال؛ طالبان ضمن استقبال از اعلام ترامپ برای خروج کامل نظامی از افغانستان تا کریسمس آن را گامی مثبت در عملی ساختن توافقنامه قطر دانست.
 
«ذبیح‌الله مجاهد» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در واکنش به اعلام ترامپ برای خروج کامل نیرو‌های آمریکایی تا کریسمس گفت که طالبان از این اعلام استقبال می‌کند و آن را گامی مثبت در جهت عملی نمودن توافقنامه قطر می‌داند.
 
در این بیانیه آمده است که امارت اسلامی به همه مندرجات توافقنامه قطر متعهد می‌باشد و در آینده با همه کشور‌ها خواستار روابط مثبت است.
 
براساس توافقنامه قطر قرار است همه نیرو‌های آمریکایی مشروط به پایبندی طالبان به این توافق تا ماه می‌سال ۲۰۲۱ افغانستان را ترک کنند.
 
 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->